Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Tips og ideer til innekosen

Når det er kaldt, vått og mørkt ute er det godt å ha noe å pusle med innendørs. La barna boltre seg kreativt med plastelina, fargeblyanter og malesaker - eller hva med å lese en god bok? Se utvalget av morsomme puslesaker, bøker og tips, og gi barna noe å more seg med innendørs.

Perler og perlesett

Perler en klassiker for barn og noe de er vant til å holde på med både hjemme og i barnehagen. Å lage egne smykker og perlebroderier er ikke spesielt vanskelig, men det krever litt tålmodighet og trening. Å perle sammen er en super inneaktivitet som holder de små sysselsatt i lang tid, og det er dessuten ekstra gøy å lage ting som barna kan bruke selv.

Vi har et stort utvalg perler, perleplater og hobbysett som er perfekt å ta frem.

Kreative hobbysett

Herlige hobbysett fra fantastiske Djeco. Pynte, fargelegge, tegne, brette og flette!

TIPS TIL INNELEKER FOR BARNA

Lag dukketeater

Har dere noen tomme pappesker liggende? Perfekt - pappesker er en god kilde til kreativ lek og kan brukes til mye gøy. Hva med å lage et dukketeater? Finn frem maling og la barna dekorere teateret i herlige farger. Heng opp et lite kjøkkenhåndkle eller en tekstilbit foran, og vips - dere har et skikkelig teater! 

Når alt er ferdig kan barna more seg med å lage fortellinger og eventyr med lekene sine. Ekstra gøy er det selvfølgelig med et ordentlig publikum, så benkre dere ned foran teateret og kjør forestilling :) 


Balanseløype

Tape er et perfekt utgangspunkt for kreativ lek! Finn frem en som ikke setter spor og er så vanskelig å fjerne og lag en gøyal balanseløype hjemme på stuegulvet. Balansér på linjen, hopp på ett ben eller kanskje stupe kråke? Perfekt for å øve på å finne balansen!

Mini-bowling

Dere trenger ikke å dra i bowlinghallen for å spille det gøyale spillet. Samle sammen noen tomflasker (og hva med å male eller dekorere flaskene den ene dagen, og spille dagen etter?) og en tennisball og rydd unna litt godt med plass på gulvet. Øv i smug og utfordre mamma og pappa eller tante til en skikkelig turnering! Bowling hjemme er morsomt for store og små! 


Bygg hytte

Å bygge hygge med tepper, puter og laken er kjempegøy, og et sted hvor barna kan bruke fantasien og øve på rollespill. En super aktivitet på de kaldeste dagene i romjulen. 

Og hva med å flytte kveldens lesestund inn i hytta? Vi har flere bøker barna kan kose seg med. Se bestselgerne under:

Forme og farge

Plastelina er en evig klassiker! Å forme morsomme ting av en liten deigklump setter fantasien fri og gjør at barna virkelig kan boltre seg kreativt.

Tegne- og malesaker

Bøker

Bygge

Å bygge noe fra bunnen av, det er stas det! 

Vi har hobbysett hvor du kan bygge innbruddalarmer, robothender, prosjektorer og menneskekroppen, eller så kan du jo lage svære Kapla-bygninger eller kanskje hele solsystemet? Læring og masse moro i ett!

Spill for hele familien

SE HELE UTVALGET

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås