Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Sparkesykkel, løpesykkel, hjelm og tilbehør

Det er stor stas med egen sykkel, enten den har to eller tre hjul!

Her finner du både sparkesykler og løpesykler som passer for barn fra 1,5 år, du finner også tilbehør som er viktig og skikkelig morsomt. Sykling er en fin måte å trene balansen og bli stødigere på beina, det får barna i aktivitet, og du, sannelig går det ikke mye fortere på veien til barnehagen også!

De mest populære syklene akkurat nå:

På sparkesykkel for første gang?

Ikke er det bare gøy å bruke sparke- og løpesykkel, det er også er super måte for barna å trene motorikk, vektoverføring og balanse på! Når du skal kjøpe sykkel til barna er det viktig å tenke på at den passer barnets utviklingstrinn og størrelse. Syklene med 3 eller 4 hjul passer de minste best, da de er mer stabile og lettere for små bein å stå på.

Scoot & Ride – løpe- og sparkesykkel i ett

Sparkesyklene fra Scoot & Ride er laget av miljøvennlig og slitesterke materialer og har flere geniale detaljer, ne de har vunnet flere priser for. Bestselgende Highwaykick 1 gjøres enkelt om fra løpesykkel til sparkesykkel på 1-2-3! Highwaykick 3 for de litt større barna har gøyale LED-lys i alle hjulene.

Micro – den originale sparkesykkelen

Visste du at sparkesyklene fra Micro blir sett på som de originale sparkesyklene? De tåler en støyt, og har materialer som trives i både varme og kulde, regn og sol. De tåler en mengde med herjing, hopping og triksing, og er derfor helt supre som både leke og fremkomstmiddel.

Husk å bruke hjelm!

Husk å beskytte barna med en godkjent hjelm, uansett om de sykler på to eller tre hjul, sykkel, løpesykkel eller sparkesykkel! Hjelmen skal sitte godt på hodet og dekke pannen, kunne stilles inn i nakken og ha justerbar hakerem. Les mer om hva du bør tenke på når du kjøper hjelm her.

Sprell fører 100% trygge og solide hjelmer fra merkene Kiddimoto, Scoot & Ride og Micro.

Disse leverandørene er spesielt gode på hjelmer som er godkjent for all slags sommeraktiviteter barna liker; for bruk av både sparkesykkel, sykkel og skateboard. Hjelmene sitter godt på hodet, de kan stilles inn i nakken og har justerbar hakereim. Aerodynamisk lufting med 11 ventiler, og lettvekts innerskall med god myk polstring som gir ekstra god passform. Ytterskallet er laget av robust, slitesterk ABS. 

Dette bør du tenke på når du skal velge hjelm:

En sykkelhjelm skal dekke pannen, issen, bakhodet og tinningen.

Den burde ha en justerbar hakereim som kan strammes og tilpasses barnets hodestørrelse.

Sørg for at hjelmen sitter ordentlig og ikke kan rikkes noe mer enn et par cm.

Det er viktig å ha en hjelm tilpasset sitt bruk. Skal man sykle, sparkesykle eller kjøre skateboard, skal man bruke en hjelm merket med CE og EN 1078, som betyr at den er godkjent etter den europeiske standarden.

La barna få velge en hjelm de syns er fin. Da er det større sjanse for at de alltid tar den på.

Husk å bruke hjelm selv på de korteste turene!

Gjør sykkelen til din egen

Det finnes masse morsomt tilbehør som du kan pynte og piffe opp sykkelen med! Pynt den med klistremerker, ha en stilig ringeklokke eller pynte kurven med perlekjeder. Mulighetene er mange!

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås