Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Vårens aller beste uteleker

Endelig er det vår og bar asfalt mange steder i landet, og det er lite som mer magisk enn akkurat det etter en lang vinter. Nå vil vi finne frem de morsomme utelekene for deilige våraktiviteter! Se det store utvalget av sparkesykler og løpesykler, gatekritt, hoppetau og favorittene til sandkassa  som vi gleder oss!

Mest populært til uteleken akkurat nå

Klassiske favoritter til uteleken

Du trenger ikke å gå lengre ut enn i hagen, bakgården eller gata! Ta frem vårens og sommerens leker allerede nå. Og du, hva med å introdusere gamle klassikere som paradis, hoppestrikk og slengtau for minsten?

Full fart på asfalten med løpesykler og sittebiler

Sittebilene fra Baghera er like morsomme inne som ute, og gir skikkelig god fart i bakkene! Med dreibare ratt og gummihjul er de både gøyale og lette å styre for små sjåfører. Highwaykick fra Scoot and Ride er også en storfavoritt for gøy gatelek. Den geniale løpesykkelen kan enkelt forvandles til en sparkesykkel på farten - superpraktisk!

Uteleker til sandkasse, strand og basseng

Endelig er det mulig å grave i sandkassen igjen! Ta frem bøtter, spader, sil og lekebiler og lag gøyale tunneler, veier og store sandslott. Og du, man kan bruke mye man finner inne på kjøkkenet i sandkassen. Isbokser, dørslag, kopper og skåler kan være morsomme tilskudd til sandslottet.

Utforske, snekre og bygge sammen med barna

Naturen byr på uendelige muligheter til å utforske, skape, bygge og snekre. Mange barn liker akkurat denne måte å leke på; de graver, plukker, samler på ting de finner, for så å lage herlige fantasikreasjoner. Dette gir timevis med konsentrert lek, og bidrar til utvikling på mange plan. Med hobbysett, litt verktøy og en spikkekniv er det bare å sette hele familien i gang med små, kule oppdrag.

Moro med drageflyvning

Å fly drage er både fascinerende, morsomt og utrolig lærerikt! Hva skjer når det er vindstille, hva skjer når det blåser mye eller hva skjer når det er kastevind? Og hvilken retning må man stå for å få oppdrift i dragen? Med en drage lærer barna garantert mye nytt, både til glede og kanskje litt frustrasjon innimellom. Å se en dragen fly opp i lufta mens du holder i snora og styrer den selv er magisk, og gir nesten en følelse av å fly selv!

Fjernstyrt moro med droner og biler

Fartsfylt lek og moro for både barn og voksne! Radiostyrte droner, biler, kjøretøy og fly er morsomme å leke med alene, men ekstra stas sammen med venner og familie. Inviter til konkurranse ute i hagen eller skogen  hvem kommer først i mål? Radiostyrte biler, fly og droner gir timevis med gøyal lek!

Hele utvalget

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås