Til Toppen
  • 0
    Favoritt
  • Klikk & hent
  • 0
    Handlekurv

Retur, reklamasjon og bytting av varer som er kjøpt hos Sprell.no

RETUR OG ANGRERETT:
På Sprell.no følger vi Norsk angrerettlov. Du kan angre ditt kjøp hos oss innen 14 dager etter at pakken ble hentet på postkontor/utleveringssted. Du vil da få pengene du har betalt for varen tilbake. Merk at fraktkostnadene ikke refunderes. For å bruke angreretten må du returnere varene til Sprell.no per post, du må også legge ved returskjemaet i utfylt stand. Varer som returneres skal være ubrukt og i original uskadet emballasje.
Merk at varene IKKE kan sendes tilbake til Sprell.no i postoppkrav. Du kan også bytte varer i alle Sprellbutikkene våre, da vil du få en tilgodelapp på beløpet. Vi gjør oppmerksom på at tilbudsvarer ikke kan byttes i butikkene.

RETURSKJEMA FINNER DU HER

BYTTE I ANNEN VARE:
Produkter kjøpt på Sprell.no kan også byttes i våre Sprellbutikker. Forutsetningen er at du bytter varen innen 4 måneder etter at den er mottatt, at varen ikke er brukt, og at originalemballasjen ikke er skadet. Husk å ta med kvitteringen som fulgte med pakken når du bytter i butikk. Ved bytte i butikk kan du få en tilgodelapp eller en annen vare, men vi kan ikke gi tilbake pengene. Ønsker du penger tilbake, må du returnere varene til Sprell.no per post, du må også legge ved returskjemaet i utfylt stand. Varer som returneres skal være ubrukt og i original uskadet emballasje.
Merk at varene IKKE kan sendes tilbake til Sprell.no i postoppkrav.

RETURSKJEMA FINNER DU HER

REKLAMASJON:
Dersom du skulle være uheldig å motta en feil vare, eller en vare som ikke fungerer som den skal, gjør vi alt vi kan for å rette opp feilen.

Registrer reklamasjonen din HER. Oppgi ditt ordrenummer, hva reklamasjonen går ut på og legg ved bilde dersom produktet er skadet. Vi vil vurdere reklamasjonen, refundere penger eller sende nytt produkt. Om vi ber deg sende varen tilbake til oss, så betaler vi selvfølgelig returporto ved reklamasjon. Reklamasjoner behandles normalt innen 2 virkedager. RETURSKJEMA FINNER DU HER

RETURADRESSE:
SPRELL AS
Toveien 28,
1540 Vestby, Norge

Merk at varene IKKE kan sendes tilbake til Sprell.no i postoppkrav. Benytt angrerettskjemaet du finner HER.

meld deg på nyhetsbrev
tilbud, nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter


Sprell - kvalitetsleker og barneromsinteriør siden 1995
© Copyright Sprell AS - org.nr. 914 595 010 - Grini Næringspark 10, 1361 Østerås